Eiqon Anlegg AS

Eiqon Anlegg AS leverer ulike tjenester innen anleggsbransjen i hele Norge.

Eiqon Anlegg AS har næringsbygg og grunnarbeider som sitt fagfelt. Vi leverer skreddersydde nøkkelferdige nærings- og lagerbygg etter ønske fra kunder i sentrale Østlandsområdet, samt grunnarbeider for private og offentlige kunder. Vi i Eiqon Anlegg AS er spesielt opptatt av å fange kundens behov og ønsker, og sammen skape optimale løsninger. Vi har kort vei mellom beslutning og gjennomføring, og har vår styrke i en effektiv og sammensveiset organisasjon.

Eiqon Anlegg AS

 

Næringsbygg

Gode løsninger for kunden! Samarbeid og dialog gjennom byggeprosessen er vår prosjektleder Agnar opptatt av. Agnar er utdannet byggmester og elektroingeniør, og har sammen med våre dyktige fagarbeidere kontroll på gjennomføring av byggeprosessene. Nina er avdelingsleder, og har lang erfaring fra ledelse og forretningsutvikling i forsikring- og finansbransjen.

 

Grunnarbeider

Terje er vår daglig leder i Eiqon Anlegg AS. Han har erfaring som prosjektleder hos Fredrikstad kommune og samferdselsprosjekt hos Statens Vegvesen. Med på laget har han Christoffer som prosjektleder. Sammen skal de levere grunnarbeider på sentrale Østlandet og komplementere vår næringsbyggavdeling.

Kontaktpersoner

 

Magnus Johansen

HMS Leder

+47 977 40 199

magnus.johansen@eiqon.no

Prosjekter anlegg

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever kreativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!