Anlegg

Eiqon Anlegg AS leverer ulike tjenester innen anleggsbransjen i hele Norge.

Eiqon Anlegg AS leverer konstruktive tiltak innen anleggsbransjen, det være seg bruer i stål, betong og tre, samt rehabilitering og ombygging av damanlegg og bruer. Vi har gode erfaringer med spesialprosjekt som krever solide og kreative løsninger. Vi utfører også samferdsel og VA-prosjekt for Stat og kommuner, samt grunnarbeider i egen regi for vår næringsbyggavdeling som kan levere skreddersydde nøkkelferdige lager/næringsbygg etter ønske fra kunder i sentrale Østlandsområdet.    

Våre team

 

Bru og konstruksjon

Edgaras og Kestas leder et team av fagarbeidere som bygger konstruksjoner for Vegvesenet og Bane NOR. De har med tiden bygget seg opp kompetanse til å utføre utfordrende spesialprosjekt i form av rigg, og prosjekter hvor kombinasjoner av ulike materialer skal bygges. De bygger  utfordrende installasjoner som bruer, kulverter og damanlegg.

 

Grunnarbeider

Terje er vår daglig leder i Eiqon Anlegg AS. Han har erfaring som prosjektleder hos Fredrikstad kommune og samferdselsprosjekt hos Statens Vegvesen. Med på laget har han Chrisoffer som prosjektleder. Sammen skal de levere grunnarbeider på sentrale Østlandet og komplementere vår bru og konstruksjons team.

Kontaktpersoner

 

Terje Johansen

Daglig leder Eiqon Anlegg AS

+47 948 86 596

terje.Johansen@eiqon.no
 

Edgaras Ramazauskas

Produksjonssjef Eiqon Anlegg AS

+47 483 20 487

edgaras.ramazauskas@eiqon.no

Prosjekter anlegg

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever kreativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!