Karriere og muligheter

Hvordan tar du ut ditt beste potensiale som ansatt og menneske?

Ledige stillinger

Vi søker HR vikar!

Søknadsfrist:22. sep 2019
 
Stilling:HR
Fagområde:HR-Rådgiver
Varighet:Vikariat
Stillingsprosent:Heltid
Sted:Buskerud, Lier, Norge

Eiqon er en bygg- og anleggsentreprenør som er nytenkende, fremtidsrettet og løsningsorientert overfor våre kunder. Vi utfører oppdrag i hele Norge. Vi er organisert i to forretningsområder; anlegg og bygg. Eiqon Bygg består av en betong- og stålentreprenør, tømrerforretning, grunnentreprenør og en fasade- og rekkverksentreprenør. Vi har også en egen avdeling innen rådgivende ingeniør bygg (RIB). Vi er en profesjonalisert underentreprenør som i stor grad jobber innenfor NS-8415 og NS-8417. Eiqon Anlegg leverer konstruktive tiltak innen anleggsbransjen, det være seg bruer i stål, betong og tre, samt rehabilitering og ombygging av damanlegg og bruer. Vi har gode erfaringer med spesialprosjekt som krever solide og kreative løsninger. Vi utfører også samferdsel og VA-prosjekt for stat og kommuner, samt grunnarbeider i egen regi for vår næringsbyggavdeling som kan levere skreddersydde nøkkelferdige lager/næringsbygg etter ønske fra kunder i sentrale Østlandsområdet.

Vi søker en strukturert og selvstendig HR koordinator i ett års vikariat med mulig forlengelse til sommeren 2021 til Eiqon Holding AS. Du vil i det daglige fungere som support for våre ulike datterselskap, team og prosjekter. Dette gjør at du får ta del i mange interessante problemstillinger. Vi søker deg som er genuint interessert i HR og er god til å bygge relasjoner. Du må kunne ta et selvstendig ansvar for tildelte arbeidsområder og oppgaver, samtidig som du er en del av et team med et tett samarbeid.

Siden 2011 har selskapet hatt en solid vekst med gode økonomiske resultater og en kraftig økning i antall ansatte. Selskapet omsetter for ca 425 mNOK og har 284 ansatte. Vår majoritetseier er AF Gruppen. I april 2019 flyttet vi inn i splitter nye lokaler i Kjellstad Næringspark i umiddelbar nærhet til Drammen, Lier og Asker, samt sentrale østlandsområdet for øvrig.

 

Hva blir ditt ansvarsområde og dine hovedoppgaver?

Du må like å jobbe variert, selvstendig og med mye ansvar. Du får en sentral rolle i nyansettelser, drift av kontoret samt behandling av dokumenter og kontrakter. Det inngår endel personaladministrative rutiner og arbeidsprosedyrer. Du jobber på tvers av forretningsenhetene og vil være en støttefunksjon for daglig ledere og prosjektledere.  Oppstart etter avtale og senest januar 2020, men mulighet for delvis eller hel oppstart fra og med november/desember 2019.

 

Oppgavene er varierte og spennende:

 • Bistå i forbindelse med nyansettelser og oppsigelser
 • Registrering av ansatte i våre personalsystemer
 • Bistå i forbindelse med kursbestilling
 • Bistå med sykefraværs saker
 • Være en støttefunksjon for ledere i HR saker
 • Bestille HMS kort
 • Andre administrative ad-hoc oppgaver

 

Kvalifikasjoner

 • Høyrere relevant utdanning
 • Gjerne erfaring fra HR – arbeid
 • God IT- kompetanse, med hovedfokus på Excel, Word og Outlook.
 • Gode kommunikasjons – og samarbeidsevner – både muntlig og skriftlig
 • Kan beherske godt engelsk og norsk både muntlig og skriftlig
 • Kjennskap til Xledger, Catalyst One, Smartdok, hmskort.no, men ikke et absolutt krav.

 

Personlige egenskaper

 • Stor arbeidskapasitet, nysgjerrig, effektiv og ydmyk
 • Dyktig på samarbeid og har evnen til å skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper
 • Takler press og høyt tempo
 • Viser engasjement, tar initiativ og er løsningsorientert
 • Strukturert og opptatt av kvalitet

 

Vi tilbyr

 • En utfordrende stilling med spennende og varierte oppgaver
 • Et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer
 • Vi holder til i splitter nye lokaler i Kjellstad Næringspark

 

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever kreativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!

Søk her

Kontaktperson

Andreas Bryn Bakkerud

Økonomisjef

+47 976 60 156

Er du tømrer eller del av et tømrerlag som har lyst til å jobbe hos oss?

Søknadsfrist:01. nov 2019
 
Stilling:Håndverker
Fagområde:Tømrer
Varighet:Fast ansettelse
Stillingsprosent:Heltid
Sted:Oslo, Norge

Eiqon er en bygg- og anleggsentreprenør som er nytenkende, fremtidsrettet og løsningsorientert overfor våre kunder. Vi utfører oppdrag i hele Norge. Vi er organisert i to forretningsområder; anlegg og bygg. Eiqon Bygg består av en betong- og stålentreprenør, tømrerforretning, grunnentreprenør og en fasade- og rekkverksentreprenør. Vi har også en egen avdeling innen rådgivende ingeniør bygg (RIB). Vi er en profesjonalisert underentreprenør som i stor grad jobber innenfor NS-8415 og NS-8417.

Er du en ansvarlig tømrer eller del av et tømrerlag som ønsker å jobbe for oss i Oslo?

På grunn av flere oppdrag og nye muligheter søker vi etter flere dyktige mennesker til å jobbe sammen med oss på våre prosjekt i Oslo området. 

 

Arbeidsoppgaver

- Gips montasje

- Tømrer og snekker arbeid

 

Kvalifikasjoner

- Viktig med arbeidserfaring fra yrket, men det er ikke krav om fagbrev.

- Må beherske norsk, engelsk, russisk eller litauisk

- Ansvarsfull, pålitelig og nøyaktig

 

 

Vi tilbyr

- En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere

- Utfordringer og utviklingsmuligheter - et firma i AF gruppen.

- Konkurransedyktige betingelser

Søk her

Kontaktpersoner

Svava Stefansdottir

HR koordinator

+47 469 15 539

svava.stefansdottir@eiqon.no

Valdemaras Misiunas

Personalsjef

+47 967 10 974

valdemaras.misiunas@eiqon.no

Fant du ikke stillingen for deg, men har lyst til å å jobbe hos oss likevel, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.

Arbeidsmiljø

Gode og støttende kolleger gjør at man takler større utfordringer. Jobben skal være et godt sted å være. Hos oss ønsker vi at alle skal være med og bidra til en positiv jobbhverdag.

Arbeidskultur

Vi ønsker å ha en god arbeidskultur hvor våre medarbeidere føler seg sett, involvert og hørt. Hver enkelt medarbeider skal bidra til oppnåelse av felles mål samtidig som man har et fokus på utnyttelse av sitt potensiale.

Verdier

Vi har en flat organisasjon som gjør at det er mulighet for å utvikle både sin egen rolle, avdelingen og virksomheten til det bedre. Vi ønsker at våre ansatte skal leve i øyeblikket så mye som mulig, omfavne endring, våge å ta sjanser og være takknemlig. Vi tør å påstå at dette er med på å skape mer lykkelige mennesker. En positiv innstilling gjør at man oppnår positivt resultat!

HMS og kvalitet

Alle ansatte har et felles ansvar for HMS, kvalitet og miljø. Vi jobber kontinuerlig med å ha en bedrift som tilfredsstiller kravene til HMS, kvalitet og miljø fra myndigheter, kunder, eiere, styret og de ansatte.

Kontaktpersoner

 

Svava Stefansdottir  

HR koordinator

+47 469 15 539

svava.stefansdottir@eiqon.no