Infrastruktur

Eiqon har spesialisert seg på bygging- og rehabilitering av bruer. Vi kan leverer og rehabilitere betong-, stål- og limtre konstruksjoner.

Eiqon AS er en profesjonalisert entreprenør med egne ansatte fagarbeidere som vår viktigste ressurs. Vi skal alltid ha fokus på sikkerhet i alle ledd av organisasjonen.

Med egne ansatte og gjennomtenkte systemer leverer vi god kvalitet, og med kompetanse tilfører vi merverdi. Gjennom entreprenør ånd og industrialisering skaper vi lønnsom vekst.

Vi har tro på mennesker, vi involverer våre ansatte og gir muligheter for utvikling.

Vi har ansatte med ulik kultur og bakgrunn, mangfoldet gjør oss sterkere!

Vårt Infrastruktur team

 

Infrastruktur

Vi har vært så heldige å ha et veldig godt og samkjørt team som har jobbet sammen i over 10 år. Edgaras leder vår infrastruktur avdeling sammen med Kestas, Roman, Henry, Oleksii og Marius. Gutta har lang erfaring fra spennende prosjekt i hele Norge sammen med våre fagarbeidere.  De bygger konstruksjoner for blant annet Statens Vegvesen og Bane NOR. Disse gutta har med tiden bygget seg opp kompetanse til å utføre utfordrende spesialprosjekt i form av rigg, og prosjekter hvor kombinasjoner av ulike materialer skal bygges. De bygger komplekse installasjoner som bruer, kulverter og damanlegg. Totalt leder disse gutta et team på 86 ansatte.

Kontaktpersoner

 

Kjetil Eide

Avdelingsleder

+47 472 20 303

kjetil.eide@eiqon.no
 

Edgaras Ramazauskas

Avdelingsleder Bru og Industri

+47 483 20 487

edgaras.ramazauskas@eiqon.no
 

Roy Brynjulfsen

COO

+47 916 81 317

roy.brynjulfsen@eiqon.no

Relaterte prosjekter

 

Movar

 

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever kreativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!