Om Eiqon

 • Bygg og Anlegg

  Område

 • 284

  Ansatte

 • 425

  Omsetning mnok

 • Norge

  Tilstedeværelse

 • Kontakt oss

Eiqon er en bygg- og anleggsentreprenør som er nytenkende og løsningsorientert for fremtiden og våre kunder. Vi utfører oppdrag i hele Norge. Vi er organisert i to forretningsområder; anlegg og bygg. Vår majoritetseier er AF Gruppen.

Vi har vårt hovedkontor i Kjellstad Næringspark, mens Eiqon Anlegg AS har sitt kontor i Fredrikstad.

Våre team

 

Forretningsutvikling

Emil, Kjetil og Andreas jobber med å planlegge og tilrettelegge for at teamene skal kunne oppnå sitt potensial innenfor sine forretningsområder. Sammen med eiere og styrene diskuteres og utvikles strategier, budsjetter og målsetninger for virksomheten.

 

Administrasjon og Marked

Else Helene, Allmasa, Katrine og Svava jobber i vår administrasjons- og HR avdeling og håndterer arbeidsoppgaver relatert til lønn, rekruttering, opplæring, kurs og markedsarbeid. Vi er et selskap med flere nasjonaliteter som gjør at vi må ha større kontroll på dokumentasjon. I det daglige fungerer de også som support for våre ulike selskap, team og prosjekt.

Vår historie

I 2010 startet Emil Eiternes og hans far Sten Nilsen å utføre vedlikehold og rehabilitering av stålbruer. Oppdragene ble større og de rekrutterte hjelp fra Litauen. I 2011 startet de et søsterselskap til Consolvo AS på Tranby, Consolvo Overflate AS. Under tiden ble det etablert to døtre til Consolvo Overflate AS; Consolvo Nybygg AS (etabl. 2015) og Consolvo Betongbygg (etabl. 2016).

I mars 2018 økte AF Gruppen sitt direkte eierskap i selskapsstrukturen til 60%. Som et resultat av dette har de tre Consolvo selskapene byttet navn til Eiqon.

Eiqon Anlegg AS – Leverer konstruktive tiltak innen anleggsbransjen, det være seg bruer i stål, betong og tre, samt rehabilitering og ombygging av damanlegg. Gode erfaringer med spesialprosjekt som krever solide og kreative løsninger. Utfører også grunnarbeider i egen regi på prosjekter i sentrale Østlandet.

Eiqon Betongbygg AS – Leverer komplette råbygg i plasstøpt betong og andre betongkonstruksjoner. Leverer alt av betongarbeid til større byggeprosjekter i Østlandsområdet samt anleggsarbeider nasjonalt.

Eiqon Nybygg og Fasade AS – Vi tilbyr tømrer entrepriser på nybygg og rehabilitering. Spesialitet er industriell tømring på større bygg som leilighetbygg, kulturhus og næringsbygg. På fasade tilbyr vi design, produksjon, installasjon, rehabilitering og vedlikehold av fasader og rekkverk

Siden 2011 har selskapet hatt en solid vekst med gode økonomiske resultater og en kraftig økning i antall ansatte. Vårt hovedkontor er på Kjellstad i Lier, mens Eiqon Anlegg AS har sitt hovedkontor i Fredrikstad.

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever krevativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!