Om Eiqon

 • Bygg og Anlegg

  Område

 • 330

  Ansatte

 • 600

  Omsetning mnok

 • Norge

  Tilstedeværelse

 • Kontakt oss

Eiqon er en bygg- og anleggsentreprenør som er nytenkende og løsningsorientert for fremtiden og våre kunder. Vi utfører oppdrag i hele Norge. Vi er organisert i to forretningsområder; bygg og infrastruktur. Vår majoritetseier er AF Gruppen.

Vi har vårt hovedkontor i Kjellstad Næringspark i Lier kommune.

 

Forretningsutvikling

Vi jobber med å planlegge og tilrettelegge for at teamene skal kunne oppnå sitt potensial innenfor sine forretningsområder. Sammen med eiere og styret diskuteres og utvikles strategier, budsjetter og målsetninger for virksomheten.

Vår historie

I 2010 startet Emil Eiternes og hans far Sten Nilsen å utføre vedlikehold og rehabilitering av stålbruer. Oppdragene ble større og de rekrutterte hjelp fra Litauen. I 2011 startet de et søsterselskap til Consolvo AS på Tranby, Consolvo Overflate AS. Under tiden ble det etablert to døtre til Consolvo Overflate AS; Consolvo Nybygg AS (etabl. 2015) og Consolvo Betongbygg (etabl. 2016).

I mars 2018 økte AF Gruppen sitt direkte eierskap i selskapsstrukturen til 60%. Som et resultat av dette har de tre Consolvo selskapene byttet navn til Eiqon.

Eiqon AS – Leverer komplette råbygg i plasstøpt betong og andre betongkonstruksjoner. Leverer alt av betongarbeid til større byggeprosjekter i Østlandsområdet samt anleggsarbeider nasjonalt. Vi tilbyr tømrer entrepriser på nybygg og rehabilitering. Spesialitet er industriell tømring på større bygg som leilighetbygg, kulturhus og næringsbygg. På fasade tilbyr vi design, produksjon, installasjon, rehabilitering og vedlikehold av fasader og rekkverk. På bru og industri har vi med tiden bygget oss opp en kompetanse til å utføre utfordrende spesialprosjekt i form av rigg, og prosjekter hvor kombinasjoner av ulike materialer skal bygges. Vi bygger komplekse installasjoner som bruer, kulverter og damanlegg.

Siden 2011 har selskapet hatt en solid vekst med gode økonomiske resultater og en kraftig økning i antall ansatte. Vårt hovedkontor er på Kjellstad i Lier.

 

Kontaktpersoner

 

Emil

Daglig leder

+47 400 00 074

post@eiqon.no

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever krevativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!