Bygg

Vi utfører alle konstruksjonsarbeider innen betong, stål, fasade, tømring, montasje og RIB.

Eiqon Bygg består av en betong- og stålentreprenør, tømrerforretning, grunnentreprenør og en fasade- og rekkverksentreprenør. Vi har også en egen avdeling innen rådgivende ingeniør bygg (RIB). Vi er en profesjonalisert underentreprenør som i stor grad jobber innenfor NS-8415 og NS-8417.

Våre team

 

Nybygg

Kunden i fokus! Detaljstyring, planlegging og involvering i alle ledd. Teamet til Aleksandr, er Østlandets mest solide industrielle tømrerforretning innen større leilighet- og næringsbygg! Anleggslederne Sergejs og Modestas er overlegne til å planlegge logistikk og byggetid sammen med hoved entreprenørene.

 

Fasade

Dette er gutter som kan alt om fasader og rekkverk. Vi har vært så heldige å få med oss Ramunas, Sergejs og Egidijus og deres unike kompetanse med på laget. Ramunas har tidligere vært en samarbeidspartner og leverandør gjennom mange år. Sergejs kommer fra Arcers Fasade hvor han har vært daglig leder. Temaet består av 15 høyt kvalifiserte arbeidere og ingeniører.

 

Betong

Kjetil, Bruno og Teresa er vel de i vår familie som har hatt desidert størst fremgang på kortest tid. Usedvanlig effektive og fleksible i sin utførelse av råbygg ved å prosjektere i samarbeid med hovedentreprenør. Teamet er på 100 betongarbeidere og de evner å konkurrere ut de fleste på byggetid og kvalitet.

 

Betong prosjektleder team

Vårt prosjektleder team er gode på kreative løsninger når kundene utfordrer oss med komplekse oppgaver. Dette er et team som klarer å løse de største utfordringer for våre kunder. Teamet består av høyt kvalifiserte ledere og medarbeidere som sammen leverer alt av bygg-stål i våre byggerier der vi har råbyggentreprisen.

 

RIB

Silvio og Ida utgjør vårt Rådgivende Ingeniør Bygg team som tilbyr gunstige, bærekraftige og innovative løsninger for våre kunder. Silvio, med hjelp av Ida, utfører arbeid med å designe og kalkulere konstruksjoner og bygninger. De lager produksjons vennlig design som både kunder og ansatte setter pris på.

 

Næringsbygg

Dette er en avdeling som har lang erfaring med oppkjøp og utvikling av næringstomter, med lager- og logistikkbygg, for videre salg. Terje, Christoffer og dette teamet skal med sin erfaring tilby næringsbygg i totalentreprise rundt Oslofjorden. Hovedkontoret er lokalisert i Fredrikstad.

Kontaktpersoner

 

Kjetil Eide

Daglig leder Eiqon Betongbygg AS

+47 472 20 303

kjetil.eide@eiqon.no
 

Aleksandr Gukov

Daglig leder Eiqon Nybygg AS

+ 47 469 76 375

aleksandr.gukov@eiqon.no
 

Terje Johansen

Daglig leder Eiqon Anlegg AS

+47 948 86 596

terje.Johansen@eiqon.no

Relaterte prosjekter

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever kreativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!