Eiqon AS

Vi utfører alle konstruksjonsarbeider innen betong, stål, fasade, tømring, montasje, bru og industri.

Eiqon AS er en profesjonalisert entreprenør med egne ansatte fagarbeidere som vår viktigste ressurs. Vi skal alltid ha fokus på sikkerhet i alle ledd av organisasjonen.

Med egne ansatte og gjennomtenkte systemer leverer vi god kvalitet, og med kompetanse tilfører vi merverdi. Gjennom entreprenør ånd og industrialisering skaper vi lønnsom vekst.

Vi har tro på mennesker, vi involverer våre ansatte og gir muligheter for utvikling.

Vi har ansatte med ulik kultur og bakgrunn, mangfoldet gjør oss sterkere!

Våre team

 

Råbygg

Dette er en gjeng som har kunden i fokus gjennom deres utrolig gode evne til planlegging og gjennomføring. Totalt er det 118 betong ansatte som jobber for å opprettholde en høy konkurransekraft og arbeidskapasitet gjennom effektive løsninger og med stor fleksibilitet. Teamet ledes av Kjetil som avdelingsleder, Roy på innkjøp salg og våre driftsledere, Teresa, Bjørnar, og Bruno.

 

Tømmer

Kunden i fokus! Detaljstyring, planlegging og involvering i alle ledd. Teamet til Aleksandr, er Østlandets mest solide industrielle tømrerforretning innen større leilighet- og næringsbygg! Anleggslederne som her er avbildet er overlegne til å planlegge logistikk og byggetid sammen med hoved entreprenørene.

 

Fasade

Dette er gutter som kan alt om fasade kledning, fasader i aluminiums glass og rekkverk. Vi har vært så heldige å få med oss Ramunas med sin unike kompetanse med på laget. Ramunas har tidligere vært en samarbeidspartner og leverandør gjennom mange år. Temaet består av høyt kvalifiserte arbeidere og ingeniører som legger sin sjel i detaljer.

 

Bru og Industri

Edgaras leder vår bru og industri avdeling. Han og Kestas har vært med oss fra starten og disse gutta har lang erfaring fra spennende prosjekt i hele Norge. Sammen med seg har de også Roman, Kestas og Henry som også leder hvert sitt team av fagarbeidere som bygger konstruksjoner for blant annet Statens Vegvesen og Bane NOR. Disse gutta har med tiden bygget seg opp kompetanse til å utføre utfordrende spesialprosjekt i form av rigg, og prosjekter hvor kombinasjoner av ulike materialer skal bygges. De bygger komplekse installasjoner som bruer, kulverter og damanlegg.

Kontaktpersoner

 

Aleksandr Gukov

Driftsleder avd. Tømmer

+ 47 469 76 375

aleksandr.gukov@eiqon.no
 

Kjetil Eide

Avdelingsleder

+47 472 20 303

kjetil.eide@eiqon.no
 

Edgaras Ramazauskas

Driftsleder avd. Bru og Industri

+47 483 20 487

edgaras.ramazauskas@eiqon.no
 

Ramunas Grudis

Driftsleder avd. Fasade

+47 413 94 247

ramunas.grudis@eiqon.no
 

Roy Brynjulfsen

Kalkulasjon- og innkjøpsleder

+47 916 81 317

roy.brynjulfsen@eiqon.no
 

Bjørnar Myrvang-Øien

Driftsleder Råbygg

+47 977 27 204

bjornar.oien@eiqon.no

Relaterte prosjekter

 

SNØ

 

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever kreativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!