Bygg

Vi utfører alle konstruksjonsarbeider innen betong, stål, fasade, tømring og montasje.

Eiqon AS er en profesjonalisert entreprenør med egne ansatte fagarbeidere som vår viktigste ressurs. Vi skal alltid ha fokus på sikkerhet i alle ledd av organisasjonen.

Med egne ansatte og gjennomtenkte systemer leverer vi god kvalitet, og med kompetanse tilfører vi merverdi. Gjennom entreprenør ånd og industrialisering skaper vi lønnsom vekst.

Vi har tro på mennesker, vi involverer våre ansatte og gir muligheter for utvikling.

Vi har ansatte med ulik kultur og bakgrunn, mangfoldet gjør oss sterkere!

Våre team

 

Råbygg

Dette er en gjeng som har kunden i fokus gjennom deres utrolig gode evne til planlegging og gjennomføring. Totalt er det 140 betong ansatte som jobber for å opprettholde en høy konkurransekraft og arbeidskapasitet gjennom effektive løsninger og med stor fleksibilitet. Teamet ledes av Kjetil som avdelingsleder, Roy på innkjøp salg og våre driftsledere, Teresa og Joao.

 

Tømmer

Kunden i fokus! Detaljstyring, planlegging og involvering i alle ledd. Teamet til Aleksandr, er Østlandets mest solide industrielle tømrerforretning innen større leilighet- og næringsbygg! Anleggslederne som her er avbildet er overlegne til å planlegge logistikk og byggetid sammen med hoved entreprenørene. Totalt er det 87 ansatte i tømrer teamet til Eiqon.

 

Fasade

Dette er gutter som kan alt om fasade kledning, fasader i aluminiums glass og rekkverk. Teamet består av høyt kvalifiserte arbeidere og ingeniører som legger sin sjel i detaljer.

Kontaktpersoner

 

Kjetil Eide

Avdelingsleder

+47 472 20 303

kjetil.eide@eiqon.no
 

Aleksandr Gukov

Driftsleder avd. Tømmer

+ 47 469 76 375

aleksandr.gukov@eiqon.no
 

Roy Brynjulfsen

COO

+47 916 81 317

roy.brynjulfsen@eiqon.no

Relaterte prosjekter

 

SNØ

 

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever kreativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!